Parker 3-liekkinen kaasukeitin, rst

Rating:
100% of 100
Tarjoushinta 262,65 € Norm. 309,00 €
SKU
5329

Parker 5329 on laadukas Italiassa valmistettu kaasukeitin kolmella polttimella. Parker 3-liekkisen keittimen kaasupolttimet ovat varustettuja liekinvarmistimella, jolloin keitin soveltuu myös sisäkäyttöön. Liekinvarmistin katkaisee kaasutulon, mikäli liekki sattuisi sammumaan esimerkiksi veden kiehuessa yli ja sammuttaessa liekin.

Parker kaasukeittimen polttimoiden liekinlevittimet ja kattilaristikko on emaloitu ja polttimoiden sytytys tapahtuu manuaalisesti erillisellä sytyttimellä (ei sisälly toimitukseen). Keittimen runko on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja siinä on suojakansi joka voidaan laskea alas kun keitintä ei käytetä.

Parker kaasukeitin toimii 30 mbar nestekaasulla (pullokaasu) ja se kytketään kaasupulloon lisävarusteena myytävällä letkusäädinpaketilla. Keittimen letkuliitos sijaitsee edestäpäin katsottuna oikealla takana.

Kannellinen kolmepolttimoinen Parker kaasukeitin sisäkäyttöön ruostumatonta terästä
Parker keittimen kannen voi laskea polttimoiden päälle ruoanlaiton jälkeen Kannellinen kolmepolttimoinen Parker kaasukeitin sisäkäyttöön ruostumatonta terästä Parker keittimen puhdistaminen helpottuu irrotettavien osien ansiosta
Lisätietoja
Mitat (lxsxk) 61 x 36 x 15 cm
Polttimet 3 kpl
Teho 0,65kW, 1,5 kW ja 2,5 kW, liekinvarmistetut
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Parker 3-liekkinen kaasukeitin, rst
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista