Napoleon kaasugrilli hiiligrilliksi

Napoleon kaasugrilli hiiligrilliksi

Jos olet sekä hiiligrillin puolestapuhuja, että kaasugrillin kannattaja, et välttämättä tarvitse kahta grilliä hyödyntääksesi molempien tekniikoiden parhaat puolet. Napoleon kaasugrilleissä on kaikissa malleissa, lukuun ottamatta TravelQ matkagrillejä, mahdollisuus hiiligrillaukseen myös kaasugrillissä, lisävarusteena myytävän hiilikaukalon avustamana. Hiilikaukalo soveltuu ainoastaan Napoleon kaasugrilleihin.

Hiilikaukalo asetetaan mallista riippuen, joko ruskistuslevyjen tai suoraan kaasupolttimoiden päälle Napoleon kaasugrillissä.

Hiilikaukalon keskelle tehdään keko hiilistä ja käytetään grillin kaasupoltinta sytyttämään hiilet ilman sytytysnesteitä tai erillisiä sytykkeitä. 

Hiilien sytyttyä sammutetaan kaasupoltin ja odotetaan sopivan hiilloksen kehittymistä, jonka jälkeen hiilet voidaan levittää pitkävartisella työkalulla tasaisesti kaukalon alueelle. 

Aseta grilliritilä takaisin paikoilleen ja pääset grillaamaan oikeaoppisesti kaasugrillissäsi hiilillä.

Hiilikaukalossa on myös savulastulokero, johon lisäämällä eri puulajeista valmistettuja savulastuja saat monenlaisia uusia aromeita lisättyä valmistettavaan ruokaan.Liittyvät tuotteet